Friday, April 30, 2010

My Show & Tell Friday...

Salam Jumaat semuanya......beginilah jadinya kalau dah rajin, asyik berdecoupage jer tapi ade juga baiknya walaupun tak seberapa hasilnya yang penting 'puas hati'  :)   I can't believe I finished this.. I'm pretty happy with how it turned out and I want to sharing this with you all I hope you will find it as interesting as I am...hehe2 prasan diri sendiri! (bila lagi ek...) ade tak sesape yang kenan?  Jom surfing!

Mini kettle pot



Pelita nie warna asalnya merah lepas 'make-up' 
jadi sweet gitu deh!

yang nie telur burung unta lah! macam je...

telur burung unta lagi.......

actually warna asal hitam..pun jadi mangsa bie....

yang nie plastic bucket kecik pun kena 'make-up'

Pinggan mini kayu

frame hanger nie sebenarnya bahan buangan bie makeover balik

yang nie pun dari bahan buangan...kayu dah buruk sangat nie actually senget sana sini...cuba2 touch-up bleh tahan juga hasilnya...

yang tray kayu baru tau bukan barang buangan tapi berdiri kat blakang tuh iyer, bie 'pungut' balik dari dustbin orang...haha2



Funny how its the simplest things in life can become showstoppers. Don'tcha think so? Sometimes I question how I became so lucky to have experienced all that I have. Yup, I should Thanks my mom!! pejam celik pejam celik dah bulan May..kalau dulu kita celebrate mothers day untuk Ibu kita..sekarang dah jadi Ibu anak pula celebrate untuk kita yer...Indeed,being a mother is so many wonderful kan? Don'tcha think so? bulan May nie banyak sangat event, Hari Buruh, Hari Guru, Hari Belia, Hari Ibu dan khas bagi rakyat Sabah Hari Kaamatan! (Hari Pesta Menuai) apa2 sekali pun hari, just dont drink and drive yer...ingat lah orang tersayang!!!

Hope you all have a wonderful weekend..Blog with ya later! Salam.....

2 comments:

Rocío said...

Hola!!! Cuántos trabajos y todos muy bonitos.
Besos y feliz fin de semana,

byary9378 said...

My dear Racio, I don't understand Spain, can you translate it into English? Thank you for visit my blog so very kind of you....